Var det värt det?

Man kan ju undra om personen i efterhand verkligen tycket att det värt det?? Några timmars nöje och allt är borta?? Just nu är jag så jävla arg och upprörd och fruktansvärt.. För visst är det så att onyktra människor och barn är dom enda som är ärliga??

Rastlös själ..

Har märkt att jag blir bara mer och mer rastlös ju längre jag har varit hemma.. Snart är det 3 månader sen jag jobbade! Jag vill sååå gärna komma in i vardagen igen med allt vad det innebär.. Ska till jobbet idag på möte och jag hoppas att det ger ngt.. Men jag har faktiskt en ganska bra chef som vill lösa det här på ett bra sätt så jag hoppas att det fixar sig, man måste vara positiv!

Har aldrig behövt tänka på att jag kanske inte alltid kan arbeta med det jag gör idag.. VAD sjutton ska jag annars jobba med? Har ignen aning, är inte så speciellt sugen på att plugga ngt heller.. Vet iof kanske vad jag skulle plugga för ngt då, men att sitta i 3-4 år i skolbänken... njae tack! Kl 10 ska jag vara på jobbet och hoppas på ett positivt besked! ;)

I lördags åkte jag och barnen på en tur till östergötland... kommer att tillbringa 4 helger på raken där.. Eller kanske inte riktigt.. Nästa helg ska jag vara barnvakt med mamma till Alma,Elin och Emilia för Madde och Mats ska på bröllop.. Men förhoppningsvis hinner jag och barnen (M&O) med lite tivoli och marknadsbesök också på fredagen!
Helgen efter åker jag och Malin till ullared fre-lör... Ingen som vill med??
Och helgen efter det ska lilla Alma firas, hon fyller 2 år! tiden går såå fort..


 Här kommer lite bilder från senaste tiden:


        



          

Diagnos??

Imorgon hoppas jag innerligt att det är dagen D.. Vill så gärna få en diagnos så jag kan bli behandlad! Imorse hade jag sån värk att jag grät som en bebis i en timme... Plus inatt. moget när man fött 3 barn utan bedövning och har väldigt hög smärttröskel... Men denna smärta är ngt enormt! Har aldrig varit med om ngt liknande... hoppas på att få komma tillbaka till jobbet nästa vecka... vill inte va sjukskriven längre! Ska upp tidigt imorrn, men kan inte sova.. Skitjobbigt..