över..

Nu är julen äntligen över...
Mycket stress för något som går över så fort...
Det var ett jäkla åkande fram o tillbaka på julafton :)
Var ju först hos Madde och åt gröt (vi sov ju där så dit åkte vi inte)
Sen vid 12tiden åkte vi till mamma o stefan för att äta och kolla på Kalle Anka...
Efter det åkte vi ner till moster och morbror, fullt hus var det där...
Min moster,morbror,johanna,gabriel,henrik,carro,mormor o morfar, görans mamma o hennes man, vi (5 st och mamma o stefan och malin... vilket blir typ 18 st?!?!?!
Öppnade julklappar vilket gick ganska smidigt, Foffe läste och delade ut klapparna...
När han väl skulle öppna sin hade han inte tid att titta efter vad det var utan han bara öppna och tog nästa direkt utan att titta.. haha.. Frågade honom dagen efter vad han fått men det mindes han inte :)
Dom fick inte öppna något förens vi kom hem eftersom det lätt blir grejer överallt o inget kommer med hem o då blir det ett jäkla liv... Dom fick en hel del paket..

foffe fick 8 (tror jag det var) Bionicle lego, police swat, dinosarie kingdom, guitar hero mm mm
Matilda fick en iTeddy, docksäng, smyckeskrin, smycken, kläder mm mm
Oliver fick trumset, elgitarr,spel, play doh lera mm mm mm
Barnen var glada över deras paket och det är huvudsaken..

På juldagen var vi hemma hos Madde o Mats och Mats mamma,pappa o syrra kom och Mamma o Stefan...
Vi åt o fikade och på em åkte vi hem.. Jag var såååå trött att vi fick stanna redan i nyköping för att köpa kaffe o ta lite luft..
Det var klsvart ute, dimma o halt så det gick inte fort, det var riktigt obehagligt att köra...

Jobbade på Annandagen och sen har jag varit ledig.. Vi var iväg och handlade lite i Kungens Kurva.. Barnen handlade upp deras julklappspengar... Foffe köpte Kung Fu Panda spel till sitt DS och Oliver köpte en helikopter och Matilda köpte en bratzdocka och ett hårset där man kunde sätta pärlor o fläta osv med extension som man fick till...
Handla lite på mitt presentkort på HM jag fick när jag fyllde år sen åkte vi till Heron och lunchade med Fam Berglund.. Barnen fick träffa lilla Mathilda för 1a gången... Alla 3 fick hålla :)
Finns bilder på bilddagboken..
ANV Pillipluttan
LÖSEN chmaol

Sen har helgen varit lugn.. Kerstin o Roger var här igår o firade jul.. Barnen fick ytterligare julklappar..
Vi åt Tacos och fikade...
Idag har barnen varit på dagis och fritids...
jag har storhandlat och fikat med båda grannarna först Tibi & Marie sen på em med Sussie :)
Imorgon ska jag jobba igen o jag är inte ett dugg motiverad... Är ju ledig i 2 dagar igen sen.. blä...

2 dagar kvar till nyår...
Vårat nyår ska det sjungas singstar o spelas musik och kanske en o annan alkoholhaltig dryck och ha det allmänt trevligt med god mat och trevligt sällskap tillsammans med Sussie,Julle,Fredrik,Emma & Oliver

Nu har jag inte alls många helger kvar att jobba... 2 eller 3 tror jag.. WIIHHIIIEEE.. sen slipper jag alla röda dagar o helger :) Behöver inte slösa semesterdagar på att vara hemma på jul längre för då är jag automatiskt ledig :)

Nu ska jag dricka lite te..
Sov gott, det tänker jag iallafall göra ;)

GOD JUL

Vi är nu på landet i syrran o mats lägenhet...
Barnen vakna tidigt, likaså Malin som är lika nyfiken som barnen vad tomten kommer med :) haha...
Resan hit gick bra, förutom att vi fick stå i kö i typ 1 timme innan vi kom till Södertälje när det äntligen släppte, men sen flöt det på ända fram till Kolmården där vi dumpade av alla julklappar...Nu har barnen fått varsin julstrumpa med lite gottigottgott i :)
Väntar på att Madde Mats Elin o Emilia ska komma hit och äta frukost med oss.. Sen ska vi vara hos mamma mellan 12-13 nån ggn och äta...
GOD JUL!

Julklappsinköp...

Idag var ju min lediga dag, men jag har haft fullt upp ändå... Varför? Jo därför att jag ALLTID är ute i sista sekund med att köpa julklappar... SUCK, blir så arg på mig själv... Jävla stress man utsätter sig för bara för att det är jul.. Helt sinnessjukt egentligen..

Åkte imorse vid 9.30 till Skärholmens Centrum för att titta på lite småsaker, sussie ch oliver åkte med mig för Suss skulle ha nya linser så då fick hon åka Taxi Pernilla.. (som för övrigt skjutsade sin jobbarkompis både till o från jobbet i helgen, ibland är Taxi Pernilla bra att ha :) Vi gick runt lite och sen tog vi en fika, sen åkte dom hem o ja stannade en liten stund till men sen åkte ja hem för att lämna sakerna jag köpt, sen vidare till frissan för att klippa mig, det blev en billig klippning, 60 kr fick jag betala... Vann ett presentkort på Foffes skola för länge sen som bara gällde året ut så det var lika bra att passa på.. När jag var färdigklippt åkte jag hem en snabbis för att åtminstone få på lite mascara eftersom jag inte hade sminkat mig på morgonen för att sen åka till jobbet på min lediga dag... Åkte till brukare och var där 45 min sen åkte jag hem igen, köpte med mig MC på vägen o passade på att tanka bilen lite också...

Hem o åt och sen när barnen lagt sig åkte jag till Maxi, när ag skulle gå mötte jag suss utanför så hon följde med mig till Maxi.... Och på Maxi hade jag även en dejt med familjen Berglund där även sniffning och gos av bebis ingick :)
Handlade lite mer julklappar så nu har jag bara 2 st kvar som ska handlas imorgon (om det finns kvar vilket jag hoppas)

Så nu är alla klappar klara till hela tjocka släkten... Det kommer ligga måååånga paket under granen från fam westin i år :) hahaha.. tror jag har slagit rekord i julklappar i år.. Men det kanske beror på att jag inte brukar köpa till dom jag köpt till i år kanske, men ja tycker det är kul att ge bort julklappar... :)

Nu är allt inslaget och klart, men etiketterna tog slut så jag fick göra egna på några...
Har en cdskiva att slå in, men jag har bara fodralet för min snälla lillasyster har skivan eftersom hon brännt den :) Så snäll såååå :)
Nu sitter jag o smaskar after eight.. Mumsfillibabba,..
Datorn kommer att packas ner imorgon o följa med med till landet eftersom jag är en datanörd :)
Sov Gott och God Jul om vi inte hörs innan dess :)
Kram Kram

julgodis..

När ja kom hem från jobbet gick Foffe direkt till Oliver (grannen) eftersom dom kom hem inatt efter att ha varit i Thailand i 3 veckor... Han har saknat honom så han gick o ringde på, men då var han inte hemma.. Foffe blev såååå arg..
Men det blev bättre sen när Oliver kom hit o lekte när han kom hem :)
Barnen tittade inte så mycket på bolibompa idag utan var med Oliver istället..
Jag har gjort julgodis idag (eftersom min chef sa att ja inte var välkommen imorgon om ja inte hade godiset jag bjöd på för 2 veckor sen med mig :) hon skojade..... tror jag? haha..och Pierre står just nu o steker köttbullar...Så imorgon ska ja bjussa på gottigottgott på jobbet...
Har skrivit julkort också, varför ska man ALLTID vara ute i sista minuten med allt?
Har insett att jag nog inte kommer hinna handla allt på tisdag.. Måndag kommer gå åt till att packa o grejja...
Idag fick jag en julklapp av en brukare till mig... Han hade köpt en fin julpåse o lagt i ett kort med fåglar som det stod Pernilla, god jul o gott nytt år, tack för ett fint samarbete.. Sen fick jag en äkta hollänsk edamerost som låg i påsen, snällt av honom tycker jag :) Egentligen får man inte ta emot saker, men julklappar får vi ta emot... När jag kom tillbaka till jobbet hade vi fått en stoooor kartong med bakeribakta jäääättestora dammsugar och biskvier och nån annan kaka som ja inte kände igen.. Ja orkade bara en dammsugare sen var jag proppmätt eftersom dom var så stora...
Nu är som sagt grannarna hemma igen, det är skönt att dom är här igen :)
Näe nu ska ja gå o kolla efter kläder till foffes avslutning imorgon eftersom Pierre glömt... :) haha...

Tisdag

Gick upp tidigt idag för att som varje dag lämna barn o åka o jobba...
Kom till jobbigt i tid, skönt :)
Har haft en lång dag på jobbet, haft att göra hela tiden vilket är skönt iof, annars blir det lätt tråkigt...
Har precis lagt barnen  nu o sitter o tittar på singing bee...

Känner mig lite trött o sliten, vet inte om det beror på att det är massor att göra innan jul..
Ska åka o handla lite mer saker antingen måndag eller tisdag, för ja jobbar i helgen...
Hoppas ja hittar allt ja ska ha handlat nu också, blir lite jobbigt annars...

Ska köpa bärbara cdspelare till dom stora, har bara hittat på JULA, där var priset okej med tanke på att det är till barnen, det verkade inte finnas på siba,onoff eller elgiganten heller.. Hittade någon för typ 400 kronor, men det vill jag inte ge eftersom ja inte vet hur försikiga dom kommer att vara med dom...

Har faktiskt varit duktig o börjat att skriva packningslista tills vi ska åka.. Blev ganksa lång trots att vi bara ska sova borta 2 nätter...men det är ju en hel del med alla dessa barn som man har skaffat sig ;)

Har ju varit dålig på att skriva här så jag har glömt bort att skriva grattis till NETTAN som fyllde 30 den 11/12...

Ska försöka hinna platta håret ikväll, ska ju gå en kurs imorgon på 4 timmar.. BLÄ....Sen efter det så är det julfest med jobbet och sen kommer tomten till oss :) Haha :)
Nu har jag inte tid att sitta här mer...

Måndag

Idag gick vi upp tidigt för att lämna barnen på dagis, sen gick vi hem...Drack kaffe duscha o gjorde oss iordning, väckte Malin 1 timme innan vi skulle åka...

Åkte hemifrån 9.30 för att först åka till IKEA.. Där handalde vi en hel del saker, tom Malin hittade lite julklappar :)
När vi hade burit ut sakerna till bilen så mötte vi upp Nettan med fam för att fika...
När vi hade fikat klart så åkte vi vidare till Outleten och köpte nya träningskläder eftersom Nettan o vi ska åka till Turkiet så måste vi ju kunna visa oss ute :) haha..
Sen blev det Toysrus,rusta och hm..
Kollade lite på kläder till mig till jul, hittade en jättefin klänning som ajg vill ha, men ja vet inte om ja ska köpa den eller inte, den var lite mer rosa än röd o ja vill gärna ha en röd klänning.. Så vi får se, måste åka o kolla mån-tis nästa vecka.. Pierre hittade iallafall kläder till jul, det blev en kostym med skjorta och väst...

Åkte och hämtade Foffe på skolan vid 14.45 sen direkt till dagis på lussefirande kl 15.00..
Det gick bra, ;Matilda sjöng inget och det var för att det var sååååååå himla mycket folk (hennes egna ord)
Hon blev blyg.. Hon älskar att sjunga o greja, men om någon tittar så blir hon blyg.. Oliver satt jättesnällt och tittade på tåget..

Efter det fikade barnen sen gick vi hem o drack en snabbkaffe innan det var dags att köra Malin till tåget..
Det strulade på tågstationen, fick ringa till SJs kundtjänst.. Malins tåg stod nämligen itne med på skyltarna, men det stod överallt att det var ny tidtabell from 14 december så antagligen var det ett tåg osm började gå igår som Malin skulle åka med och dom hade väl inte hunnit fixa det elektriska kanske, vad vet jag. men hon kom med tåget iallafall... Det var precis :) Tåget kom iallafall, fast det stod att det var ett helt annat täg än vad det var?!?!?! skumt..

Åkte hem o gav barnen mat, sen har ja suttit med bilderna sen dess o laddat upp o lagt in på bilddagboken..
Nu ska jag så slå in Elin & Emilias julklappar innan ja lägger mig, Emilia får årets julklapp iTeddy och Elin får en tatueringsmaskin...  Hoppas vi inte glömmer julklapparna i all stress bara...

Idag var förresten vårt jobb med på fråga doktorn :) REKLAM för DIN HEMTJÄNST!!
haha...
Funderar på om ja ska få arslet ur vagnen o gå o träna typ imorgon eller så??
Nu har ja ju mina nya skor så jag har ju inget att skylla på? Eller jo kanske.. Det är snart jul så ja kommer bli fet ändå ;)
Nu jobbar jag bara 6 dgar sen är jag ledig 4 dagar sen jobbar jag 1 och är ledig 3, jobbar 1 och ledig 2...hattigt värre, men ja fick ju iallafall var aledig.. Nu har jag bara 3 ev 4 helger kvar att jobba... WIIHHIIEEE.. Sen är jag THE BOSS.. (vilket det står på chefernas muggar på jobbet)

lååång natt

Somnade ungefär kl 2... Oliver har varit uppe flera gånger inatt... Han har legat i sängen o gråtit och antagligen drömt nåt, kommit upp flera ggr och vägrat gå o sova... Så det blev en jobbi natt... knappt ingen sömn...
Är dötrött nu... Sitter o kollar på skidor på TV nu, har ätit frulle o varit o handlat kattmat till Mimsan...
Malin är kvar, hon har inte bestämt än om hon ska åka hem idag eller imorgon... Vi får väl se, hon kanske stannar 1 vecka ;) haha...

Lördagkväll...

Sitter o kollar på Beck.Annonsmannen med Malin..
Pierre sover, han har varit på konsert....
Dagen har varit lugn, tills Pierre åkte, då började barnen bråka o tjafsa...
Har varit i Farsta Centrum idag, köpte lite kaninmat och luciaband till Matilda eftersom dom har luciatåg på måndag...
Kollade på IDOL igår, han är jätteduktig, men Alice är ju också duktig...
På måndag är både jag o pierre lediga, då ska vi försöka hinna köpa de sista julklapparna o åka till Ikea o handla lite saker vi behöver ha....

Vad ska man göra när det händer gång på gång på gång?
Det finns verkligen inget slut på allt... Det fortsätter oavsett vad som sägs...
Ibland suger livet, jag ger upp.......

Som vanligt..

Som alltid när ja ska ut så hittar ja inget att ta på mig...
Hade bara tagit med 1 klänninge eftersom jag antig att ja skulle ha den, men tji fick ja när den kom på min kropp!!!
Blir tokig.... Skulle ha tagit med mig hela garderoben iallafall... Skulle ju vara duktig o inte göra det för en ggns skull.. hmm....
Har iallafall sminkat mig o gjort mig klar nu, tömt kameran så ja får in kvällens bilder på den...Så nu står Malin vid spegeln o sminkar sig o gör sig fin för julbordet....
Börjar bli lite hungrig nu med, men nu är det inte så lång tid kvar till restaurantbesöket :)
Nu måste ja gå o köpa cigg så ja klarar mig ikväll...
BYE BYE

Norrköping

Befinner mig i Norrköping nu....
Dagen var lång igår...
Åkte hemifrån vid 9 tiden och åkte direkt till mammas jobb, sen vidare till mormor o morfar för att fika...
Vid 13 åkte jag ner till Söderköping för att träffa Lotta m familj....
Åkte därifrån vid 16 tiden och tillbaka in till stan för att hämta upp Malin, sen vidare ut till Madde o Mats på Vikbolandet...
Sjöng lite singstar sen åkte vi hem vid 21 tiden, då åkte Madde o jobba....
Åkte hem till Malin med mina grejer, men stannade inte där alltförlänge pga lite äckliga djur, så jag hamna på Jockes soffa inatt istället :) Vi la oss strax efter 1 inatt och ja vaknade inte fören 9.40 imorse... Skönt...
Ska städa lite här eftersom vi ska vara hos Jocke ikväll.. Fick igång mitt singstar hos Jocke på hans projektor så ikväll ska vi skråla.. haha...
Ska ut o äta lite mat innan och sen blir det väl Palace....
Ska se om ja hinner upp på stan nåt för att kolla på lite kläder också, har ju lite kvar på mitt presentkort...

åker bort...

Idag fredag åker jag till Norrköping, kommer hem på söndag igen...
Är väldigt trött idag, jobbade mellan 8-21.15 igår...Så jag skulle helst bara vilja sova....
Har varit och gosat med en underbar liten tjej vid namn Mathilda...
Köpte lite kläder och massa Godis till hela familjen :) MUMS :)

Annars så har det inte hänt så mycket... Är i princip färdiginskolad chef nu :)
Det är lite småsaker kvar som faktureringar osv...

Nu ska jag packa eftersom ja inte hann igår eftersom ja åkte på att jobba..

Ha en trevlig helg!

Ja ska till min mormor & morfar idag :)
Och till min söta Johanna :)

Som vanligt..

Här är det som vanligt, jag bara jobbar o jobbar och när jagi nte jobbar så sover jag :)
Idag är jag ledig, men ska snart iväg och storhandla... Sen jobbar jag bara tis,ons,tor för på fredag åker jag till Norrköping... kommer hem på söndag...
Imorgonkväll ska jag ha PLvisning kl 19...
Igår hände nåt... :) :) :)
Nettan & Mac fick deras lilla flicka :)
Hon är riktigt söt... Knubbiga kinder :)
Nu har jag inte tid att sitta här :)