29 dagar

Idag är det 29 dagar sen jag blev sjuk och jag är fortfarande inte frisk?? Feber till och från, huvudvärk, ont i leder, svullna fotleder osv... Just nu vill jag inget hellre än att bli frisk... Är så less på att gå hemma.. Men har ingen ork kvar.. Febern har tagit på mina krafter.. Knölrosen är bättre.. Nu är benen bara fulla med blåmärken.. Men ömmar fortfarande massa... Var på Vrdc i tisdags och på måndag ska jag tillbaka för att få mina Provsvar.. Dom misstänker 2 sjukdomar.. 1 "bättre" och 1 "sämre".. Jag hoppas på att det är den bättre.. Sänkan är fortfarande hög också.. Den borde sjunkit på 29 dagar??? I onsdags fick jag hämta hem oliver från dagis.. Alla hans fröknar o kompisar är lediga så han vill inte va där.. Men nu har Pierre semester i 2 veckor så barnen är lediga.. Sen drar det igång på riktigt igen med skola o dagis.. Nu ska jag snart ge mig ut i spöregn o åska.. Yippie!! Saknar mina vänner!! Träffar aldrig dom nuförtiden.. Blä på det!!

Heldag i stavsjö

I förrgår satt Pierre o jag inne hos grannen.. Då kom Pierre på den briljanta iden att i sista minuten maila black armt för att försöka få en plats på bussen idag söndag. Bussen till matchen mellan Gävle-AIK.. Enligt black armys hemsida fanns det då 4 platser kvar på bussen så det var en väldigt vild chansning Pierre tog när han dessutom bokade biljetten till matchen utan att veta om han ens kom med på bussen.... Hela lördagen gick och han fick inget svar.. Frågade honom om han hade en plan B vilket han ju såklart inte hade.. ! Men efter mycket om o men så frågade han om inte jag kunde köra honom till Gävle.. Typ 18 mil enkel resa.. Så kunde jag o barnen va hos svärmor under tiden... Snäll som ja är så sa jag självklart ja! Så Pierre ringer svärmor o bestämmer... Och 5 min senare får han svar att han fått plats på bussen.. Haha.. Suck! Så då fick vi ändra planerna igen.. Så då bestämde ja mig för att åka mer och låna syrrans älsta o yngsta barn över dagen.. (den mellersta var hos sin pappa) Så imorse vid 9 åkte jag och barnen och hunden neråt Östergötland.. Tur att ja har farthållare på bilen.. Hade varit knepigt att köra annars.. Fötterna och benen värker efter en stund i bilen.. Åkte till Norrköping för att hämta upp Malin först som skulle vara lite social ;) mamma hämtade tjejerna på vikbolandet så vi skulle kunna umgås lite mer ;) Hem till mamma o ta en kaffe.. Sen vidare till Uffe o marlena för bad, fika, lek osv.. Sen vidare till moster o morbror för grillning.. Där även min mammas kusin var som ja inte sett på massa år.. Kul! Tillbaka till stan o lämna Malin o sen ut till Madde o Mats igen.. Fullt upp hela dagen, fast dagen har varit jättemysigt! Alma är en riktig mostergris så när jag är i närheten struntar hon i alla ;) Nu ligger ja i sängen brevid mosters mellersta gull som snarkar gott ;) Nöjd o trött efter denna dag.. Imorgon blir det hem igen ;) Godnatt

Semester/Sjukskriven

Min semester började redan den 2 juni och slutat 1 juli.. Jag och barnen tillbringade första veckorna på semestern utan Pierre eftersom han hade senare semester.. Vi började semestern med att Campa i Stigtomta.. första gången barnen sover i tält och det gick jättebra!

          


Passade även på att förnya frissan ;) började med att klippa och lite senare under semestern blev det även färgning..





Stampe har fått ny bur också! ;) Han trivs som attan..






Här är Malin och mosters lilla bebis i magen ;)




Jag när vi firar midsommar i lilla lövhälla..

       



Har myst massor med dessa 3 små tjejer också, även om det mest är Alma som är kramsugen, dom stora är just lite för stora... MEN ibland lyckas man ändå få en kram eller två även av dom ;)

       



Självklart har vi även badat...


        



   


         



       




Min sista semester dag blev jag sjukskriven 3 veckor.. Knölros.. Det är liiite bättre men inte helt ok...Haft feber, huvudvärk, stel i nacke, ont som FAN i benen sen midsommarafton... INTE KUL!
Så jag försöker få mina dgr att gå.. svårt... Känner att jag har varit hemma för länge nu. Förstår inte hur folk som inte jobbar pallar att gå hemma hela dagarna, det är ju TRÅKIGT!!


    


Har även tillbringat en dag på semestern med mina småsyskon Fredrik och Emelie <3 Det var en supermysig dag!
Dom har blivit så stora bara.. Emelie börjar 7:an och Fredda börjar 9:an... Herregud vad tiden går fort!




Har även tillbringat lite tid med Pierre på skjutbanan.. Nöjd med mina resultat...