Flyt ;)

På fredag har vi personlfest på jobbet och det är min jobbhelg, men jag har en kollega som var tvungen att vara ledig på fredag eftersom hennes barns dagis har stänt för planeringsdag. Jag ska egentligen vara ledig på fredag men jag bytte med tjejen så jag jobbar fredag o hon jobbar min lördag, då kan det bli en kul fest med jobbet ändå ;) Slippa känna pressen att åka hem tidigt om det nu mot förmodan skulle vara jättetrevlig! Sist hade vi det jättekul o det ska vara ungefär samma tema denna ggn förutom att vi ska basta ;) Nu blir det duschen o sen måste jag hoppa ner i sängen så jag orkar morgondagen Natt natt!

iPad 2

Idag fick jag min iPad 2 som Pierre beställde för ca 2 veckor sen. Ny leksak är alltid kul! Jobbar tis-tor och lör-ons sen har jag semester!!! Blir 4 1/2vecka ca eftersom jag har min lediga helg v.22 fast min semester egentligen börjar v.23 I helgen som var så umgicks jag med grannen fredag,lördag och söndag... Rekord tror jag minsann det är.. Alltid kul att umgås men efter 3 dgr kanske det int är lika trevligt längre ;) men det var helt ok!! På fredag har vi personalfest på jobbet, hoppas på att alla trevliga människor kommer ;) Det blir bastu,karaoke o dans! Kan bli kul.. Julfesten blev ju kanonkul o väldigt sen.. Tror iof inte att jag kommer orka va uppe sent eftersom klockan ringer typ 6.45 på lördagsmorgonen.. Blä! Varför alltid lägga pfesterna påp mina jobbhelger??? Jaja det kommer nog bli nice ändå... Igår cyklade oliver utan stödhjul! Min duktiga kille! Och min tålmodiga granne som sprang o hjälpte oliver ;) Puss puss!

Lite bilder

Packar för fullt, trots magkatarrsont :(
Har ju bestämt att jag och Matildad och Oliver åker till landet redan imorgon efter skola/dagis..
Sen kommer vi hem igen på söndag..
Foffe ville vara kvar hemma med Pierre..
Får se vad vi ska hitta på i helgen..

Idag är det dag  på LCHF och det går kanon!
Har precis bakat frukostmuffins som jag ska ha på landet i helgen ;)

Blev inget dynköp till utemöblerna på landet, tyckte inte dom hade ngt bra, jag som sååå gärna vill ha dynor så vi kan sitta ute i helgen utan att få träsmak i rumpan ;)

Nu blir det TV resten av kvällen, packa lite mer först bara ;)

Barnen har haft vattenkrigspremiär idag ;)

Är urusel på att lägga upp bilder, men här kommer några från sista tiden iallafall ;)


Matilda och Oliver



Malins mage ;)




Jag myser med Alma




Pierre spelar hockey





Dag 1

Idag är det dag 1 med LCHF, till middag blev det broccoli och blomkålsmos med grönsaker och lax, jättemumsigt! Hoppas på att det händer ngt så man ser ngn skillnad.. Har varit hemma från jobbet idag, mådde illa hela dagen igår och idag har jag gjort det till och från... TROR att jag mår bättre nu iaf ;) Imorgon är det 3 veckor kvar till min semester börjar! YIPPIE! Längtar, hoppas på att barnen och jag kan hitta på lite roliga saker tillsammans.. Skönt att man har bil och körkort ;)

Illamående

Sitter ute i solen och väntar på att klockan ska bli ett så ja kan gå in till nästa brukare.. Mår illa som satan sen ngt timmar tillbaka, hoppas verkligen att det går över! Hatar att spy.. På fre drar jag i barnen till landet över helgen.. Se vad vi ska fördriva tiden med..

Hockey

Kl är nu 23.30 och hela familjen har varit vakna sen 5-5.20 så vi alla kommer sova som grisar inatt;) Vi har kollat när Pierre o hans kollegor blev utmanade i hockey av en kund m företag.. Det var jättekul! Men nu är jag hes :( haha.. Filma o fota lite men lägger upp bilder imorrn för nu är Det sängen som gäller.. Har sovmorgon till klockan 7.30. Det ska bli lo röt eftersom ja går upp mellan 5.15-5.35 varje dag annars ;€ Godnatt!!

Rörigt..

Just nu är det väldigt rörigt i mitt liv.. Men jag hoppas att det blir bättre.. Snart! Ikväll kl 21 ska jag och barnen åka och kolla när Pierre /bahab spelar ishockey. Kommer nog bli kul med tanke på att typ ingen kan åka skridskor ;) Känns som min semester närmar sig med stormsteg.. 1juni kl 16 börjar den ;) Nu är det dags att lämna barn i sen åka till jobbet ;)

22/29 dagar kvar

22 arbetsdagar kvar till semestern och 29 dagar kvar till semestern :) Går redan 1 juni 16.00 fast perioden inte börjar fören 6 juni egentligen. Skönt med ledig helg o röda dagar innan semestern börjar så semestern blir lite längre ;)

Helgen

I fredags åkte jag och barnen ner till Mamma och Stefan först. Jag och Stefan tog en sväng till Ikea i Linköping för att köpa parasoll och nya utrmöbler till landet.. Mamma o Viktoria var barnvakt åt barnen sålänge. Sen åkte vi förbi Norrköping för att plocka upp Malin som skulle med oss ut till Madde i Mats. Barnen somnade sent o så även jag, men ändå gick ja upp tidigt på lördagen eftersom Alma inte tyckte moster skulle sova ;) Vid 9 åkte vi mot mogatamarken där vi gick omkring till em.. Vidare till Madde för att lämna barnen o sen åka o skruva möbler på landet.. Trodde jag.. Då börjar det regna. Så den iden fick ja skippa.. Vi skulle även sovit på landet men vi blev kvar hos Madde ändå.. Åkte o kollade på en eld med barnen vid 20 tiden.. Sen slocknade barnen som grisar o vakna inte förem efter 8 allihop på söndagen.. Skönt! Återigen blev ja väckt av Alma bus! Men denna ggn en bättre tid ;) Igår var vi till veterinären med tequila.. Det gick faktiskt bra! ;) Nu är det dags att lämna barn och åka till jobbet.. Känner mig trött frusen o sjuk så vi får se hur dagen går.. Hejdå!