Varmt

man ska inte klaga på värmen men det har varit olidligt varmt sista veckan. har inte kunnat vara inne utan behövt sitta ute i skuggan men ändå blir man klibbig...
idag var vi tvugna att åka o köpa en micro eftersom våran gamla gick sönder..
vi har tillbringat dom 2 sista dagarna med att måla staket på baksidan. förra året tog styrelsen beslut att våra staket ska målas. framsidan gjordes förra året och nu var det dags för baksidan. grannen har målat men sen är det ingen som börjat än... hoppas dom gör d snart så det ser lite enhetligt ut...jag har även färgat håret vilket jag inte gjort på måååånga år..














Suss och jag provar duckface... till våra barns förtjusning...eller??? ;)






Dalarna

5 dagars semester uppe i Dalarna.. mysigt! Bad, shopping, trevligt sällskap osv.. ;)
men nu är vi hemma igen och Pierre är på sin sista semestervecka medan jag har 1 vecka kvar. kanske att det blir tältning på min sista vecka, vi får se hur vädret ska bli.

mosters lilla Majken döptes i Lördags och i måndags kom mi lillasyster och äldsta systerdottern upp hit. får se hur länge dom stannar ;)

gårdagen bestod i 12 timmars fix i vårt sovrum. vi har ett pyttesovrum och det var i antikbets innan, nu har vi målat vitt och lagt nytt golv samt köpt en ny säng...
vi har även köpt nytt handfat mm till badrummet ;)






































Semester!

Igår var min första "riktiga" semesterdag men jobbade sista dagen i torsdags.
i torsdags åkte barnen och jag ut med tältet och campade ;) kom hem i söndags..
känns som jag definitivt valt åtminstone 1a semestervecka helt rätt. det har varit kanonväder. nästan för varmt, om man nu får säga det? ;)

på söndag drar vi nog till Dalarna innan det är dags att dra söderut för lilla Majkens dop ;) sen blir det nog lite mer camping.. åtminstone för mig och barnen..

idag har vi soooolat och badat hela dagen lång. underbart! ;)
Älskar semester. .det var precis vad jag behövde efter det här tuffa året..