Tripp till berglund's

Tog en tripp till fam Berglund nu ikväll ;) trevligt.. Drack lite kaffe och fika på goda kakor ;) Lämnade lite kläder som jag hoppas gör lite nytta eftersom dom legat undanstoppade till ingen nytta ;) Nu är jag hemma igen och kolla för en ggns skull på bigbrother ;) brukar inte kolla på det eftersom Pierre verkligen inte tycker om det.. Men idag har han fullt upp med att sy ett hölster med grejer som han köpt ;) Så han skiter i att ja kollar på bb ;) Han kanske ska sy varje kväll?? ;) Känner mig bättre idag faktiskt.. Skitskönt! Hoppas det inte vänder tillbaka igen.. Men ja är hemma imorrn också sen är jag ledig så ja jobbar inte fören på måndag ;) Nu ska jag fortsätta kolla på bb Sov gott!!!

Sover dåligt..

Sover jättedåligt på natten, vaknar flera ggr.. Känner mig helt slut nu.. Men j får väl vila på dagen.. Snart är det påsklov oxå, på långfredagen ska vi upp till Gävle och äta påskmat Med svärmor och Roger. ;) Idag blir det nog samma visa som igår.. Sängläge med massa skitprogrm på tv... Kanske dn sväng upp på vinden och koll igenom mina säckar med kläder ;)

Fotboll

Ligger utslagen i soffan och kollar på fotboll.. Hostar som en galning, vill bara att det ska försvinna.. Hämtade barnen tidigare idag o sen hem för att laga kokt fisk med persiljesås och chokladpudding med grädde ;) mums!! I helgen ska jag försöka hitta på ngt kul med barnen förutom bada ;)

Sjuk :(

Bestämde mig igårkväll att jag blir hemma idag.. Mår skit så det var nog ett bra val! ;) Foffe tappade en tand till igår ;) han tycker att han ska dra ut sina tänder nu så han blir rik ;) haha Idag blir det sängläge och dåliga serier hela dan ;)

Dumt

Okej då, det kanske var lite dumt att åka till jobbet.. Känner nu att jag inte riktigt hänger med.. Skullenog behöva vara hemma istället.. Men jag biter ihop idag iallafall ;) Så får vi se hur morgondagen blir ;)

Soffhäng på jobbet...

Brer ut mig på jobbets soffa just nu ;) Förkyld som fan o tror även att febern har hittat mig.. Känner att jag inte har råd att vara hemma tyvärr.. Men nu är det 30 min kvar till jag börjar så jag kan ligga här med gott samvete ett tag till ;) La mig tidigt igår och somnade som en stock.. Skönt! Foffe kom hem från Nettan igår, med en tand mindre än när han åkte ;) Tyvärr tyckte han att tandfen var snål ;) I helgen tänkte jag och barnen åka och bada.. Dom har tjatat och tjatat i evigheter men eftersom jag hatar allt Vad visa mig i baddräkt heter så har det inte blivit så ;) men nu har jag hittat en baddräkt jag kan tänka mig att visa mig i ;) Nä nu ska jag soffslappa!

Förkyld!

Har snor i hjärnan och ont som fan i halsen.. Men man ska väl inte klaga.. Sitter på jobbet och har precis ringt mina kollegor för att försäkra mig om att ingen försovit sig.. Och alla klara sig galant ;) Igår ringde Madde o ja varann med FaceTime eftersom hon för en Ggn skull hänger med i vad som är modernt och även hon skaffat sig en iphone ;) Så nu kunde jag göra slängpussar och se mosters gull.. Men hon fick även en glimt av Pierre i kameran o då var det paj som gällde ;) Lite kul är det eftersom Foffe kallade Pierre för paj när jag träffade Pierre för 9 år sen ;) Nu gör även Alma det ;) Nu kom min första kollega så nu ska ja vara lite social o snacka lite skit ;)

Schackfyran..

Igår var Foffe i Globen och tävlade i schack.. Han vann 3 av 4 matcher men var ändå inte nöjd.. Han ville minsann vinna alla ;) Han var bäst i klassen iaf ;) tyvärr var det många i hans klass som inte kom vilket gjorde att d fick mindre Poäng.. Men dom kom på en tredje plats och då var det mot Stockholms alla skolor så det tyckte jag var skitbra ändå eftersom typ halva klassen inte var med... Han vann en vikinglinekryssning ;) När jag hade hämtat honom vid 19.30 så åkte vi direkt till Nettan för att han ska vara där i helgen.. Så då fick jag lite gos med tjejerna, det gör mig glad ;) Idag är det jobb som gäller.. Är skitförkyld men ska bita ihop och vara här ändå tänkte jag ;) Är inte ledig förens på fredag.. Känns som en evighet.. Även fast jag var ledig igår.. Matilda var hemma med mig eftersom hon varit sjuk hela veckan Så vi åkte och storhandla kl 8 på morgonen och sen vidare hem för att städa ur kyl och skura invändigt och frosta av Frysen.. Puh!! Det var inte kul, men väldigt välbehövligt.. Längtar tills att vi snart kan börja åka till landet igen.. Underbart!!! ;)

BB

Sitter och kollar big brother nu.. Älskar gurkan!!! Men Katerina.. Nä usch för henne!! Hennes attityd stör mig enormt.. Igår var vi hos grannen på födelsedagsfest.. Vi kom hem vid 23.15 och barnen somnade som dom små grisar dom är;) och sov till 9.30 idag.. Skönt!! Matilda har börjat hosta lite idag. Jag håller tummarna på att det inte är ngt skit på väg på henne.. Det är uppe på tapeten nu om det ev ska bli bostadsrätter här.. Priset på vår lgh kommer troligen 1,395 000, vilket är ett skitbra pris.. Som kommer att tredubblas när centrumet är klart om ett år ca.. Fördelen när det blir ombildning från hyre till bostadsrätt är ju att priset blir väldigt billigt.. Vi får betala lika mycket för våra 5 rum som man säljer en 1a för här.. Nä nu är det bb igen. Sov gott!!!

Syrran/kalas

Igår jobbade jag bara halvdag eftersom jag skulle Skulle till Kolmården på klädbytardag.. Kom till mamma vid två tiden och åt mat och mammas hemgjorda semla ;) mums!! Sen åkte jag ner och hämtade Linda och vi åkte till Orrekulla och shoppade en hel del.. Kul! Sen vidare till vikbolandet.. Hem till mosters gullungar för massa pussar och kramar!! <3 sov kvar där inatt och imorse gick vi till Elin o Emilias skola för dom hade öppet hus.. Elin sjöng och det var supermysigt!! Sen åkte ja hem till Stockholm igen för att gå på grannens födelsedagskalas.. Kom hem därifrån 23.15 och då var det bara att slänga barnen i säng och nu har jag slängtig själv i säng ox ;) Godnatt!!

Astrid Lindgrens barnsjukhus

Idag fick Foffe följa med mig till jobbet eftersom han skulle till läkaren idag för att kolla puls och blodtryck.. Det såg bra ut för första gången ngnsin.. Sen han började ta dom testerna för 5 år sen... Pratade även med försäkringskassan idag. Dom är inte riktigt kloka.. Men vad kan man förvänta sig av Sveriges samhälle??? Typ inget :) Imorrn är det jobb som väntar.. Ända till på fredag em ;) Skulle vilja hinna med att träffa ngra denn vecka också men min tid räcker verkligen inte till.. Vill ha mer timmar per dygn/. Suck!! Måste försöka få in pappret om vårdbidraget för oliver också. Men ja har inte tid..

BB

Ligger i sängen och kollar på big brother.. Laddar för morgondagen som kommer bli kaos!!! Men det är bara att bita i det sura äpplet.. ;) Måste fixa kläderna till helgen också :)

Lättnad

Idag var jag med min bil på detta ställe :





Den gick igenom men fick en "bra att veta".. Så jag ska byta bromsklossar fram, den högra var sliten, men
det är lika bra att byta båda på en gång.
Måste även byta glödlampor bak till båda blinkers för dom har tydligen "bleknat"..
Men ingen ombesiktning behövs och det är huvudsaken ;)

Igår fick jag höra en ganska "obehaglig" "cool" "annorlunda" osv grej..
hmmm... väldigt mysko, men coolt samtidigt ;)

Imorgon jobbar jag bara 8-12 sen blir det VAB 12-16 för Foffe ska till läkaren igen för att kolla sin puls och blodtryck vilket han gör ofta.. Men det är ju bra att dom kollar den ofta eftersom han ligger väldigt högt ;)

Nu blir det Familjen Annorlunda...

Halva priset..

Beställde en sån här i dag för halva priset! skitbra ;)
(Jag beställde inte killen alltså, utan klädesplagget ;)



Energikick!

Idag fick jag en energikick.. Ganska så enkelt sätt att få lite extra energi på, men klart värt det!
Mina 4 små tjejer (även fast alla inte är så små längre) kom hit idag tillsammans med sina föräldrar..
MYSIGT!

Vi åt lite kladdkaka till fika.. mums!

Pierre åkte iväg och pangade lite och jag och barnen stannade hemma..

Ikväll ska jag och Pierre märka kläder inför barnklädes inlämning i Krokek nästa helg..
Då hinner jag nog även gosa lite med mosters minsta gull Alma..

Fast!

Jag är inne i en period av beroende av musiktexter... Lyssnar hela tiden på Sara Varga´s låt från melodifestivalen och Lars Winnerbäck och Melissa Horn.. Älskar deras texter!!! Idag har vi varit på Vernissage på dagis och fikat.. Mysigt!! Nu har jag gått på helg, så nu blir det inte jobb förens på måndag ;) På måndag ska bilen besiktas, och imorgon ska jag in med den på verkstaden och fixa en varningslampa som lyser.. Hoppas dom kan fixa det... Nu blir det slapp i soffan!!!

Undrar var allt kommer ifrån??

Fick ett samtal från skolan precis.. Undrar vart allt kommer ifrån?? Foffe hade pratat om ngt som vi ALDRIG pratar om hemma.. Så nu måste jag ta ett snack med honom ikväll igen.. Gör inget annat Än tjatar känns det som.. Och jag är en dålig mamma o Idiot osv.... Blä på detta!!! Imorgon jobbar jag sista dagen denna vecka.. Ska gå lite tidigare dessutom Eftersom oliver har vernisage på dagis kl 15.. Hoppas det funkar att gå Tidigt... Måste gå tidigt 2 dagar nästa vecka också... Nä nu kanska jag ska jobba lite ;)

Ledig dag men ändå fullt upp..

Har varit ledig idag men ändå haft späckat schema..
Vaknade 05.45 imorse, fixade morgonbestyren och väckte barn och körde dom till skolan och dagis..
Direkt till Fagersjö för att hämta upp Cilla och köra henne till jobbet innan jag åkte vidare mot Vårdcentralen för att ta socker och långtidssocker.. Sockret jag fick svar på direkt låg på en ok nivå denna gång, nu är det bara att vänta på långtidssockret också ;) sist såg det bra ut så jag hoppas det gör det även denna gång..
Har gått ner några kilo dom sista månaderna också så det kan ju vara det som gör att det ser bättre ut nu än dom andra 3 ggr jag tagit prov.. Men som sagt, hoppar inte av lycka fören jag fått svar på långtidssockret...
Om det är bra, behöver jag inte komm tillbaka förens om 6 ¨månader..

När jag hade varit på VRDC åkte jag hem och satte mig och slöa vid TV och data en stund innan det var dags att duscha o piffa till sig och åka och hämta Pierre på jobbet sen Matilda på skolan och sist Oliver på dagis...
Vidare till Bagarmossen där Pierre skulle köpa skott till sin picka men när vi kom dit så var det ingen där så vi åkte till jobbet emellan och kollade av lite inför helgen och nästa vecka och hämta nycklar som ja behöver imorgon eftersom jag jobbar i helgen :(
Barnen smaskade på kakor ;)

Sen åkte vi tillbaka till Gubbängen så Pierre fick uträtta sina ärenden..
Sen var det bara att åka direkt hem och laga mat, idag blev det tacos och nu sitter jag åter i soffan och "latar" mig efter att ha ätit mig proppmätt, druckit kaffe och gjort helgens schema ;)

Nu blir det fredagsmys resten av kvällen! ;)

RIP

Idag fick Tilda komma till hundhimlen <3
Pratade med mormor i telefonen precis och hon grät..
Tycker inte om att höra min mormor gråta, då blir jag ledsen :(

Morgonbestyr

Nu är dagens morgonbestyr över så jag hinner göra ett inlägg..
Har hunnit sminka mig, klä mig, bädda sängarna, dragit upp alla persienner, druckit kaffe, kramats med barnen och fixat lite smått.. Snart är det dags att bege sig till dagis för att lämna Oliver och sen vidare till skolan för att lämna Matilda..
Igårkväll var jag och tränade, kändes i benen.. brände som attan pga träningsvärken, men det lär väl gå över hoppas jag..
Ikväll blir det en tur till Carmen på ljusparty..
Kors i taket har jag varit iväg hemifrån 3 ggr denna vecka, det har inte hänt på evigheter ;)

Imorgon är jag ledig så barnen och jag tar sovmorgon tror jag.. Men måste till VRDC mellan 7.30-10 för att ta mitt jäkla sockerprov.. blä! Men det ska bli skönt att få det överstökat och hoppas på att det inte visar ngt denna ggn som det gjort övriga 3 gånger.. Vill INTE ha diabetes... 

Nä nu ska jag fixa vidare innan jobbet kallar..

Ha en bra dag! <3

Träningsvärken kommer smygandes..

Var och tränade igår efter ett väldigt långt uppehåll.. Kändes inget alls imorse i kroppen, men nu har jag väldigt svårt att sätta mig/Resa mig och gå i trappor.. Det är inte kul med träningsvärk kan jag lova!
Men ack så skönt att komma igång med träningen igen.. Dags igen imorgon att vara duktig o gå tillbaka till gymmet ;)

Har även fått tillbaka min strålande smärta i handleden, men ska ta det med läkaren när jag träffar henne snart ang diabetesen..

Foffe var superduktig när han var med mig Söndags, han räknade och växlade och fixa o grejja och jag fick inte göra ngt nästan, han tyckte det var jättekul och vill göra om det ;)

Idag drog jag med Pierre,Matilda och Oliver och storhandla.. gick snabbt o smidigt...
Foffe är ju borta hela veckan.. tomt här hemma utan honom.. <3

Nu ska jag fortsätta kolla på Sofias änglar...