Påskafton..

Idag vaknade jag strax efter 6 o kunde inte somna om.. Åkte till mamma o Stefan vid 9 tiden o fixade maten och inväntade Madde Mats Alma Malin och Jocke och sen åt vi massa mat.. Sen vidare ner till moster och morbror och kusinerna som var hemma över helgen och där blev det fika med tårta o kakor ;) Har precis kommit hem till mamma nu o barnen ska väl sova snart.. Tror jag kommer somna som en stock idag också ;) Imorrn blir det landet!!!

Påskhelgen..

Igår var vi i gävle hos svärmor och Roger och åt påskmat och påskfika ;) Idag åker vi ner till mamma och Stefan för påskmat, men vi stannar kvar där till på måndag.. Imorgon ska jag och barnen till landet för att fixa inför sommarsäsongen;) måste städa, fixa rabatter osv.. Kommer nog ta hela dagen, men nästa helg åker jag och barnen dit över helgen eftersom vi ska gå på mogatamarken på lördagen. Foffe tjatat om det som en galning eftersom han vill träffa morfar och det är enda ggn på året som han träffar honom.. Påskharen hade hittat till barnen idag men inte till lilla mig :( tur att jag har snälla tanter och farbröder på jobbet som ger mig påskpresenter ;) Nu fixa lite innan avfärd söderut! Hoppas alla får en bra påskhelg!

Imorgon åker jag..

Imorgon efter jobbet åker jag till norrköping, ska åka och hälsa på morfar på fredag.. Han mår inte bra :( Idag är en deppig dag!

<3 morfar <3

Min morfar ligger på sjukhus sen ngra dagar. Jag hoppas han blir bra snart så han får komma hem!

Äntligen officiellt ;)

Förra veckan blev det äntligen officiellt och jag behöver inte hymla längre om att jag ska bli moster för 4e ggn.. Fast denna gång är det inte Madde som ska ha smått utan Malin ;) skitkul!! Längtar till den lill* kommer ;) 25 september är det beräknat som det är nu ;) I fredags åkte jag ner till norrköping efter jobbet för att hämta upp toa men först tillbringade jag natten hos mandel och papsen i gårdeby ;) Sen åkte toa o ja tillbaka till Stockholm för att åka på Viking line kryssning med barnen.. Barnen tyckte set var jättekul och vill åka igen nu! ;) ja hade det också jättebra, lite sömn bara men det får man räkna med när man åker kryssning ;) Idag tog Foffe vaccinationen vilket jag är väldigt fövånad över eftersom han är livrädd för sprutor blod osv.. Men han var jätteduktig ;)

Kryssning..

Meningen var att jag o barnen skulle åka en dagskryssning (12 Tim) på söndag.. Men nu blev det ändrat till en 24 timmars istället.. Toa ska hänka på.. Trevligt ;) Kanske att ngn mer följer med men det är inte bestämt än.. så på fre efter jobbet åker ja till gårdeby och sen åker vi upp till Stockholm igen på lör förmiddag... Så på lör kväll åker vi och kommer tillbaka på sön kväll.. Hoppas på snälla barn som inte tjatar hål i mammas öron ;) Idag fick ja åka hem tidigt för Foffe hade ont i ett utslag som troligast berodde på en allergisk reaktion.. Skolsköterskan ringde mig o bad mig hämta honom.. Jobbar fullvecka denna vecka men är ledig lör sön mån ;) trevligt! ;) Nu är det nog dags att Nanna kudde så ja orkat med morgondagen.. Nattnatt

Göra i helgen?

Funderar på vad barnen o ja ska hitta på i helgen... Har velat åka på kryssning med dom ett bra tag nu.. Kostar ju "bara" 179 kr för mig och alla 3 barnen för resa och frukostbuffe.. Vi får se vad det blir när helgen närmar sig ;)

Jaaaaaa!!

Äntligen åkte Vanessa ur big brother! Klarar verkligen inte av henne.. Vill ni veta ngt mer kul?? När tequila ligger i Pierres knä o han lägger av en rökare så fnyser tequila och går därifrån ;) hon tycker hans rökare luktar skit!!! Haha, om inte hunden klarat dom vem ska då klara dom??? Nu är det godnatt!!

Helgen

I lördagsmorse vaknade jag vid 7.30 tiden då var det bara att sätta fart med frukost och att packa badkläder till mig och barnen eftersom vi skulle tillbringa förmiddagen i badhuset ;)
Här kommer lite bilder :

                                                             



Efter badet blev Oliver trött och somnade i bilen ;)


 


Idag har Oliver varit på sjörövarkalas, så här fin var han innan han gick





Har tillbringat hela dagen med att baka, detta blev det idag ;) 


Kakor och vanilj/äppelfyllda hjärtan..




   



Sockerbullar med fyllning, SKITGODA ;)









Imorrn är det jobbdags igen.. Pierre är hemma och är pappaledig eftersom barnens skola har stängt...
Skönt för han att få va hemma, hade gärna varit det jag också! ;)


Byter däck

Sitter på verkstaden o väntar medan killarna byter däck på bilen.. Vi har köpt helt nya däck som ska på gamla fälgar o dessutom balanseras så det var inget vi ville göra själva ;) Sen är det dags att åka in till jobbet o "jobba". Är egentligen ledig men The boss har semester idag så då fick jag rycka in i hennes ställe.. Men det gör inte så mycket eftersom ja varit sjuk sen i tisdags o mår bättre nu.. Kolla ni på nog brother igår? Fan va ja skratta.. Jag låg ensam i soffan med hinder i knät och skratta så jag nästan väckte barnen och kissa på mig!!! Det var humor!!! Pierre kom hem sent igår eftersom han var på möte så han missade bb vilket han säkert lider av.. Inte!! Han hatar att kolla på bb.. Men inte jag ;) Imorrn ska barnen o jag till badhuset :)