tillbaka till vardagen igen

idag går man tillbaka till den tråkiga vardagen igen då. Pierre börjar jobba igen. Ja ska va ensam med alla dom små. Ska försöka ringa stockholmsstad idag och till foffes skola. Måste se om det går att ordna. 
Igår satt vi  ute en stund med daniela marko och william och fika och åt tårta..william fyllde ju 3 i lördags. Köpte en tröja åt han med fotbollar på. Och igårmorse blev matilda getingstucken men tack och lov fick hon ingen allergichock.. Håller på och planerar flytten för fullt. Lite svårt att få tag i barnvakt men förhoppningsvis har det löst sig nu.

Barnen har vaknat nu iallafall, dom har blivit riktigt morgontrötta sista dagarna så ja får sova till 7,30 minst..
Vilket jag inte alls är van vid.. Jag är dötrött hela tiden... Men somnar så sent på kvällarna eftersom vi går upp sent på morgonen, är ju van att gå upp kl 5-6 annars...
Imorgon börjar Matilda hos Alma igen..Hon längtar en himla massa...Alma ringde igår, hon berättade en del roliga saker...
Stadsdelsförvaltningen här är ju enormt korkade.
Så nu ska hon dra igång en tvist med dom vilket tydlige inte är första gånge, me jag förstår Alma.
Hon har tillstånd för 9 barn när hon är ensam. Nu har hon en medhjälpre och har 5 barn och vll ta in Oliver i början på nästa år och ett barn till som oxå är småsyskon. Men det tycker tydlige inte dom på stockholms stad trots att hon har tillstånd för att ha 9 barn ensam.
Men Oliver ska börja där...
Nu är det snart frukotdags...
bye bye


  Oliver i sin gåstol


 Matilda


 Viktoria med Oliver & Foffe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback