På väg trött som attan

12 Mars (MIN Namnsdag)

Kl ringde 5.30 kände inte alls för att gå upp. Men de va bara att bege sig upp ur den varma o sköna sängen. Väcka christoffer som inte alls tycker om att bli väckt. Fixa frukost t honom.
Vidare o väcka oliver som redan va halvt vaken. Klä på honom. Vidare in till matilda som blir skitarg när man väcker henne. Klä på henne kjol för inget annat duger minsann åt den lilla fröken.

Säger t christoffer att börja klä på sig medan ja försöker få matilda att åtminstone klä på sig halsduken själv. Klär på oliver ytterkläderna, sätter honom i vagnen och säger åt christoffer att börja klä på sig för 5e gången.
Börjar hjälpa matilda med hennes kläder och säger samtidigt åt christoffer att skynda sig på..

Helt genomsvett är ja när barnen är klara Klär på mig själv. Ger oss ut och matilda gnäller att hon minsann vill ha en banan. Kommer relativt fort fram t bussen idag. Upp på bussen m trappor *pust* när vi ska kliva av skriker matilda efter mig eftersom hon inte tycker om buss m trappor Eftersom hon blivit klämd en gång och kvar på bussen en annan gång. Följer christoffer t bommen på skolan. Pussas och säger hej då. Tillbaka t bussen.

Ytterligare en med trapp. Kliver av ganska smärtfritt för stackars oliver som dunsar ner för trapporna. Går i rask takt t dagis utifall ja har en chans att hinna med den tidiga pendeln. Lämnar barnen och oliver vill bara komma t mamma men de gick bra att gå ändå.

Stressar t pendeln som ja missar och tänker då gå t pressbyrån för att köpa en kaffe. Naturligtvis är kaffemaskinen trasig så de blev inge kaffe. Satt istället och vänta 15 min på nästa pendel.. Är efter en som vanligt stressad morgon äntligen på väg t jobbet. Jobbar 8-17 idag. Sen blir det hem o plugga som attan :) see ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback